Poučuje

• Tae Kwon Do
• Kick Boxing
• Tigerčke
• Strenght & Stretch
• Cardio box
• Individualne treninge
• Vodi seminarje

Poglej na urnik tukaj, kdaj se lahko pridružiš Tomažu na trening.

Tomaž Barada

Tomaž v svetu borilnih veščin ne potrebuje posebne predstavitve. Ne le v slovenskem, tudi v svetovnem merilu Tomaž velja za ikono borilnih športov. Ponaša se z večkratnim naslovom svetovnega in evropskega prvaka, v Taekwon-doju in Kickboxu.

Svojo športno pot je začel z gimnastiko, ki jo je obiskoval v času osnovne šole. Zaradi spleta težkih življenjskih okoliščin je odraščal pri teti v Vuzenici. Ves ta čas pa je redno zahajal v Maribor, kjer se po naključju znašel na treningu taekwon-doja. Bila je ljubezen na prvi pogled. Že po letu in pol treninga je zabeležil prvo turnirsko zmago in premagal, takrat še Jugoslovanskega državnega prvaka iz Pule. Opazil ga je takratni selektor Ante Nobilo, ki ga je takoj vzel pod svoje okrilje. V naslednjih letih je bil tako precej razpet med Zagrebom in Mariborom.

Kot 16-letni fant je leta 1990 dosegel drugo mesto na svetovnem članskem prvenstvu. Po razdoru Jugoslavije se je odločil, da bo svojo kariero nadaljeval v Mariboru, kjer je leta 1991 odprl svoj klub. Nadaljeval je z nizanjem vse bolj zavidljivih rezultatov po vsem svetu. Svoje največje športne uspehe, večkratne naslove svetovnega prvaka v Taekwon-doju in Kickboxu je dosegel med leti 1993 in 2004.

Leta 2004 se je odločil, da prekine svojo tekmovalno pot in se posveti karieri profesionalnega trenerja. V veliko veselje mu je poučevati nove generacije, ki že prav tako dosegajo izjemne rezultate. Pod njegovim okriljem je treniral tudi Dejana Zavec. Zraven trenerstva in vodenja športnega centra, še zelo uspešno zastopa funkcijo podpredsednika Olimpijskega komiteja Slovenije in predsednika Športne zveze Maribor. Po izobrazbi je višji športni trener.

Dosežki Tomaža

Tae Kwon-Do
– 3x svetovni prvak v Tae Kwon-Doju
– 6x evropski prvak v Tae Kwon-Doju
– 3x Kralj Tae Kwon-Doja
– 2x vice svetovni prvak v Tae Kwon-Doju

Kick Boxing
– 2x svetovni prvak v Kickbox-u
– 6x evropski prvak v Kickbox-u
– 5x svetovni prvak v Kick boxu WAKO Pro