ŠPORTNI CENTER BARADA
skrbi za vaše zdravje in dobro počutje
že od leta 2002!

Več kot samo športni center …

Športni center Barada še skoraj dve desetletji predstavlja športni center za vse vrste športnih navdušencev. Zaradi uspehov njegovega ustanovitelja in večkratnega svetovnega prvaka Tomaža Barade je ime centra prepoznavno po vsem svetu. Vrhunskih dosežkih naših tekmovalcev na evropskih in svetovnih prvenstvih v kickboxu in v taekwon-doju so do danes postali že stalnica. Kljub zavzetemu delu s tekmovalci, pa se center posveča tudi rekreativcem. Naš cilj je borilni šport približati vsakomur in dokazati, da gre za športe, s katerimi poleg telesnih sposobnosti razvijamo in krepimo tudi duševno in mentalno naravnanost.

V izjemno zadovoljstvo nam je tudi delo z najmlajšimi, ki pri nas začenjajo svojo športno pot že od tretjega leta dalje. S posebnim ponosom iz tedna v teden spremljamo njihov razvoj, tako na športni kot življenjski poti.

Športni center Barada je center, v katerem se boste srečali z vrhunskimi trenerji, najboljšimi pogoji in top opremo. Svojim članom vseh generacij želimo omogočiti treninge na najvišjem svetovnem nivoju. Smo vodilni klub borilnih veščin v Sloveniji, kar dokazujejo številni rezultati članic in članov, ki iz leta v leto krojijo sam svetovni vrh.

Vabimo vas, da postanete del naše športne družine, bodisi kot rekreativec ali morda bodoči svetovni prvak. Omogočamo delo v skupinah pa tudi treninge z individualnim pristopom. Poleg treningov borilnih veščin se boste lahko spoznali tudi z različnimi vadbami za krepitev fleksibilnosti in moči.

S treningi živeti zdravo življenje.

Osnovna naloga Športnega centra Barada je omogočati ljudem zdrav in kakovosten način življenja. Dober trening h kakovosti življenja zagotovo ogromno doprinese. Omogočamo raznovrsten spekter vadb, ki dvigujejo življenjsko raven, tako v psihičnem, kot fizičnem smislu. Vadbe smo sestavili tako, da z njimi zadovoljimo potrebe odraslih, otrok, rekreativcev in profesionalcev. Obenem smo vseskozi tudi sponzorsko in donatorsko vpeti v različne projekte za zdrav in kakovosten način življenja.

Z izkušnjami, doseženimi rezultati in motiviranostjo utrjujemo pot mladi generaciji profesionalnih športnikov na najvišjem svetovnem nivoju. Z enako mero zavzetosti skrbimo tudi za motivacijo rekreativcev na treningih, kar je osnova za odlične rezultate.

Svoje izkušnje, miselnost, sposobnosti, predanost in zanesljivost prenašamo na mlajšo generacijo, ki pridobljeno znanje znova in znova okrona z odličnimi športnimi dosežki. Naša temeljna vrednota je timsko delo, na katerem gradimo prepoznavnost in uspehe. Konkurenca in lastna visoka pričakovanja nas vodijo naprej – da postajamo še boljši in z vsakim izzivom močnejši.  Z izzivi se uspešno kosamo tudi na področju organizacije tekmovanj in projektov, kjer dokazujemo, da je s skupnimi močmi vse mogoče.

Zgodbo o uspehu Športnega centra Barada gradimo na dobrim medsebojnih odnosih, spoštljivosti in zadovoljstvu naših članov. S pozitivno energijo in veliko optimizma tako želimo tudi v naprej graditi uspešno športno-poslovno pot.

Lepo vas je videti…

PON-PET
6.00-23.00

SOB-NED
8.00 – 20.00

Telefon:
02 3200 555

Trgovina:
031 691 999

Perhavčeva ulica 20
2000 Maribor