Pri nas že od leta 2002 vzgajamo, klesamo in skupaj gradimo nove poti, po katerih so stopali bodoči evropski in svetovni prvaki, ki so ponos našega športnega centra. Do sedaj smo “naredili” že več kot 33 takšnih prvakov.

Boš v prihodnosti tudi ti postal eden izmed njih?

Aktualne novice iz našega centra …

Center Barada. Ime, ki je garancija za odličnost!

0+
evropskih in svetovnih prvakov
0+
let z vami
0+
različnih vadb
0+
izdelkov v trgovini
Najboljši center borilnih veščin v regiji

Center razpolaga z borilno površino v velikosti 280 kvadratnih metrov, vrhunsko opremljenih z vsemi pripomočki za treniranje na najvišji ravni in z vsemi potrebnimi spremljajočimi prostori.

Trgovina za borilne in športne rekvizite ter opremo

V športnem centru obratuje tudi trgovina, kjer lahko kupite ali naročite vso potrebno opremo, oblačila, pripomočke in rekvizite, potrebne za nemoteno izvajanje borilnih kakor tudi aerobnih treningov.

Športni bar s prijetnim amibientom in razgledom

V športnem centru obratuje tudi športni bar, kjer se lahko nemoteno in sproščeno odpočijete pred/po treningu, ali pa kar tako in iz katerega imate lep razgled v notranjost telovadnice.

Letna terasa in zunanji bar za poletna doživetja

V sklopu športnega centra je tudi zunanji bar z letno teraso, kjer lahko v toplejših dnevih uživate na zraku, v dobri družbi obdobri pijači. Zraven letne terase je tudi igrišče za odbojko na mivki, igrišče za nogomet v kletki, ter zunanje fitnes naprave.