Bian Box
Bian Box (je izpeljanka iz Bianca-Boxing). Smo prvi center v Sloveniji s tovrstnimi vadbami.
 
Izjemno popularna in eksplozivna aerobna vadba, kjer vas skozi vrsto ročnih in nožnih udarcev popeljemo v sam užitek borilnega športa. Vadba se izvaja na samo-stoječih boksarskih vrečah ob spremljavi najmodernejše in eksplozivne glasbe. Glede na fizično kondicijsko pripravljenost vadečih, je Bian Box srednje do zelo visoko intenzivna vadba, ki temelji na izvirnih koreografijah, pospešeni aktivaciji mišic rok (sprednje in zadnje nadlaktne mišice), nog (sprednje in zadnje stegenske ter golenske mišice), vseh trebušnih, hrbtnih in ramenskih mišic ter mišic zadnjice.
 
Namenjena je vsem, ki se želijo zabavati ob uporabi borilnih veščin v aerobnem svetu, se naučiti pravilnih udarcev, pridobiti na kondiciji in si obenem oblikovati telo. 
 
Bian box lahko vadite v dveh skupinah.
 
Bian box je srednje intenzivna vadba, s srednjo intenzivnostjo izvajanja koregrafij. Vadba je namenjena tako začetnikom, kot izkušenim vadečim.
 
Bian box + je srednje do zelo visoko intenzivna vadba. Koregrafije in vadba se izvajajo z večjo intenzivnostjo. Vadba je namenjena izkušenim vadečim. 
 
Treninge Bian Box-a in Bian Box + vodi:
 
Pomočnici trenerke: