Aerobne vaje

Tae Bo

V svetu zelo popularna vadba, ki se je že globoko zasidrala tudi pri nas. Pod vodstvom Biance Barada Tapilatu in asistentk bodo uživali prav vsi od začetnikov do »starih mačkov«.

Bian Box

Je skupinska aerobna vadba z elementi borilnih veščin, ki so v ritmu glasbe povezani v koreografijo, ki jo izvajamo na boksarske vreče. Vključuje tudi vaje za krepitev, ravnotežje, gibljivost in koordinacijo.

Body boom

Body boom je eden najhitrejših in učinkovith načinov oblikovanja telesa. Gre za raznoliko, visoko intenzivno vadbo, kjer s pomočjo najrazličnejših športnih rekvizitov, kot so kettlebell, TRX traki, medicinske žoge, vključuje vaje za celotno telo.

TRX

TRX oziroma Total Resistance Exercise predstavlja revolucionarno obliko vadbe, ki je v osnovi zelo preprosta, a hkrati izredno učinkovita. Vaše edino orodje predstavlja najlonska vrv z dvema ročajema, ki visi na višini okoli dveh metrov, in na kateri med vadbo pravzaprav visite.

3X

3X je kombinirana vadba za celo telo. Vadbo sestavljajo 3 sklopi po 20 minut, s katerimi boste izboljšali svojo vzdržljivost, moč, fleksibilnost, hitrost, koordinacijo, agilnost, ravnotežje in natančnost.